“Wie dorst had gaf Hij te drinken, wie honger had gaf Hij te eten.”

Psalm 107:9

Wildplukwandeling “de Hemelse voedselbank’’

Een unieke wandeling waarbij je zowel leert over het eten en verwerken van planten, bloemen en paddenstoelen en gelijk inzicht krijgt in hoe God in je leven werkt, wat Hij voor ons doet en wie jij voor Hem bent.

Tijdens deze wildplukwandeling leer je hoe God voor je zorgt en hoe je in Zijn autoriteit mag en kan leven. Je leert dat je volledig op God kan vertrouwen en dat Hij in alles voorziet.

“Proef en zie dat de Here goed is; Welzalig is de man die tot Hem de toevlucht neemt.” Psalm 34:9

Iedere donderdagochtend in de oneven weken van 9:30 tot 12:00 Kosten 15,00 euro per persoon per wandeling of 60,00 euro voor een seizoen kaart voor 6 wandelingen.

word gemaakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

o

Vraag informatie aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Meer weten?

Stap 1

Neem contact met ons op via het formulier.

Stap 2

Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Werkwijze

United Souls staat voor ‘hersteld en verenigd. Ons doel is om mensen te bereiken met het evangelie zodat het contact tussen de mens en zijn Maker verenigd wordt en er herstel komt in pijn, verdriet, angst, afwijzing, boosheid, eenzaamheid, relaties.

Bij United Souls is het werk met de dieren en de natuur het praktische middel om inzicht te geven. Dieren leven in het hier en nu, ze reageren op wat ze voelen, horen, zien en ruiken. Wij mensen daarentegen, handelen vaak vanuit automatismen en aangeleerde patronen. Daar zijn we ons lang niet altijd van bewust. Het leven in en met de natuur en de dieren houden ons een spiegel voor. Zo krijgen we meer inzicht in ons (aangeleerde) gedrag, drijfveren en gevoelens. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.