“Wie dorst had gaf Hij te drinken, wie honger had gaf Hij te eten.”

Psalm 107:9

Wildplukwandeling “de Hemelse voedselbank’’

Een unieke wandeling waarbij je zowel leert over het eten en verwerken van planten, bloemen en paddenstoelen en gelijk inzicht krijgt in hoe God in je leven werkt, wat Hij voor ons doet en wie jij voor Hem bent.

Tijdens deze wildplukwandeling leer je hoe God voor je zorgt en hoe je in Zijn autoriteit mag en kan leven. Je leert dat je volledig op God kan vertrouwen en dat Hij in alles voorziet.

“Proef en zie dat de Here goed is; Welzalig is de man die tot Hem de toevlucht neemt.” Psalm 34:9

De wildplukwandelingen zijn op donderdag van 9:30 tot 12:30
Kosten 15,00 euro per persoon per wandeling of 60,00 euro voor een seizoen kaart voor 6 wandelingen.
Kijk in de agenda voor de actuele data en geef je op.

23 mei om 09:30 tot 12:30
28 mei om 08:00 tot 17:00

Geef je op:

 

Werkwijze

United Souls staat voor ‘hersteld en verenigd. Ons doel is om mensen te bereiken met het evangelie zodat het contact tussen de mens en zijn Maker verenigd wordt en er inzicht, rust, vrede en herstel kan komen.

We verbinden Gods woord de natuur in al zijn seisoenen en jou persoonlijke leefwereld in tal van verrassende voorbeelden en praktische toepassingen. Contact met dieren en de natuur zorgt voor contact met je eigen natuur het is een praktische middel om inzicht te geven.

Door te doen en te ervaren door waar te nemen en te overdenken door te bekijken en door actief te oefenen heb je een kist vol gereedschap om mee te nemen naar huis en al het geleerde in te zetten in jou persoonlijke relatie met God.