Maar Jezus riep de kinderen bij Zich en zei tegen zijn leerlingen: ‘Laat die kinderen toch bij Mij komen! Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van God is voor wie is zoals zij. Het is zelfs zo dat wie niet het eenvoudige geloof van een kind heeft, niet eens in het Koninkrijk van God kan komen.’

Johannes 18:16-17

Ouder kind retraite

 

Inzicht in gedachten- en handelspatronen en handvatten om deze positief te veranderen

Werken met onze Paarden:
Vaardigheidstraining met paarden bieden een onuitputtelijke bron van oefeningen, confrontatie- en leermogelijkheden. Het paard is onze leermeester, omdat het handelt en reageert vanuit zijn oerinstinct. Diverse aspecten komen in sessies met paarden op natuurlijke manier naar voren, zoals: lichaamstaal, assertiviteit, creativiteit, probleemoplossend vermogen en vertrouwen.

Werken met onze Ezels:
Ezels zijn intelligent, voorzichtig en eigenzinnig. Zij communiceren d.m.v. lichaamstaal en handelen vanuit instinct. De eerste ingeving bij gevaar is bijvoorbeeld niet vluchten, maar blijven staan: ze kalmeren, reguleren en onthaasten.

Meer weten?

Stap 1

Neem contact met ons op via het formulier.

Stap 2

Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Stap 3

Samen bespreken we de zorg op maat en hoe we die kunnen inzetten.

Stap 4

We nemen contact met u op om een eerste afspraak te plannen.

Vraag informatie aan:

Werkwijze

Ieder mens is uniek. Daarom zoeken wij naar de juiste manier om inzicht in en kwaliteiten van iemand naar boven te brengen. Mens en dier worden aan elkaar gekoppeld door middel van oefeningen. Hierdoor wordt het gedrag van de mens gespiegeld en komen knelpunten aan het licht. Individuele doelen, zoals samenwerken, initiatief nemen, gestructureerd werken en zelfvertrouwen worden bereikt door de ruimte, natuur en rust die mensen bij ons vinden. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.