God schiep daarop de mens als zijn evenbeeld. Als man en vrouw schiep Hij hen. God zegende hen en zei: ‘Vermenigvuldig je, bevolk de aarde en onderwerp haar. Heers over de vissen, de vogels en alle andere dieren. Kijk om je heen! Overal op aarde staan zaaddragende planten en vruchtbomen, die Ik jullie tot voedsel geef.

Genesis 1:27-29

Voor vijf of drie dagen leef je op het ritme van de natuur. Zonder ruis, God zoeken en ontdekken wat Hij allemaal voor jou heeft klaar liggen. In deze rust kom je er achter wat onder alle prikkels van het leven verstopt ligt daar waar je met een enkele strand- of boswandeling niet achter komt.

 

Wij creëren de ideale omgeving om met jezelf aan de slag te gaan. Afstand nemen, overgave, verbinding, ervaren, reflecteren en leren vertrouwen op God en wie jij bent in Hem en hoe dit toe te passen in deze wereld . Wat we ook doen is het creëren van een ervaring die jou leert om met ongemak, in welke vorm dan ook, om te gaan. Het ongemak waardoor je steeds terugkomt in jouw comfortzone en vaste patroon.

Door het werk en de omgang met de dieren en het buitenleven in combinatie met De schrift Het Woord van God, ga je inzicht, handvatten en gereedschap krijgen zodat je bestand, beschermd en toegerust bent om in je autoriteit te leven We hebben geen controle over de elementen van de natuur.

Deze ervaring maakt het een stuk makkelijker om te leren herkennen wat anders verborgen blijft maar zich wel blijft manifesteren in je dagelijks leven.

De natuur en vorm van onze retraites geeft je inzicht in wat er speelt in je leven, waar het wringt, wie bent je en wat is je doel. Telefoons, horloges, laptops, camera’s, school, je werk, stress en gedoe laat je allemaal achter.

Retraite bij United Souls biedt een natuurlijke combinatie van een back to basic ervaring met diepgang en inhoud, een uniek programma voor jouw persoonlijke ontwikkeling de band met je metgezel en de groep waarmee je deze midweek beleeft. Dit onder begeleiding van ervaren begeleiders.

De impact van jezelf terugtrekken samen met God met de natuur als leefomgeving is wat we dagelijks doen. De natuur in al zijn seizoenen de dieren die om ons heen zijn en al de

activiteiten die dat bied zijn een grote bron mogelijkheden. Waar we mogen ontdekken en van kunnen leren om zo achter je ware identiteit en levensdoel te komen.

Wij hebben expertise in onder andere, systemisch werk, gezinds opstellingen, wildplukken, paarden coaching, teken je gesprek, asinotherapie, disipelschapstraining. Zo is een Leven in Vrijheid retraite bij United Souls een ervaring met inhoud en impact.

aan deze site wordt gewerkt

hier wordt aan gewerkt

 

 

 

 

 

hier wordt aan gewerkt

wordt aan gewerkt

 

 

 

 

 

wordt aan gewerkt

wordt aan gewerkt

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op via het formulier. We nemen dan zsm contact met je op!

Vraag informatie aan:

 

 

 

 

Vraag informatie aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.