Hij zei: ‘Hebt u niet gelezen dat de schepper de mens bij het begin mannelijk en vrouwelijk heeft gemaakt? En dat Hij gezegd heeft: “Daarom zal een man zich losmaken van zijn vader en moeder en zich hechten aan zijn vrouw, en die twee zullen één lichaam zijn”? Ze zijn dus niet langer twee, maar één. Wat God heeft verbonden, mag een mens niet scheiden.’

Mattheüs 19:4-6

Relatietrainingen

Het is niet ongewoon dat een relatie een tijdje minder loopt of stroever gaat. Het wordt een probleem als partners of familieleden uit elkaar groeien en elkaar niet goed meer begrijpen.
Wat leert de Bijbel ons hierover? Welke middelen rijkt God aan voor een hechte relatie?

United Souls verzorgt relatietrainingen voor iedereen die zijn of haar relatie wil verbeteren. Het woord van God vormt de kern van onze trainingen, gecombineerd met diverse creatieve en uitdagende oefeningen krijg je inzicht en handvatten om samen mee aan de slag te gaan.

Trainingen met dieren

Dieren spelen een belangrijke rol in onze trainingen. Met hun natuurlijke, instinctieve gedrag houden ze ons een spiegel voor. De interactie tussen mens en dier leidt dikwijls tot belangrijke inzichten. Thema’s die in de trainingen aan bod kunnen komen zijn:

  • Vergeving, loslaten, overgave
  • Lichaamstaal, contact
  • Wederzijds begrip
  • Seksualiteit
  • Angst, afwijzing, schaamte
  • Boosheid, agressiviteit
  • Verslaving
  • Opvoeding
  • Negatieve gedachtenpatronen doorbreken

Aanmelden:
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Vraag informatie aan:

Meer weten?

Stap 1

Neem contact met ons op via het formulier.

Stap 2

Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op. We sturen u dan een formulier om in te vullen.

Stap 3

U stuurt het ingevulde formlier naar ons op.

Stap 4

We nemen contact met u op om een eerste afspraak te plannen.

Werkwijze

Ieder mens is uniek. Daarom zoeken wij naar de juiste manier om inzicht in en kwaliteiten van iemand naar boven te brengen. Mens en dier worden aan elkaar gekoppeld door middel van oefeningen. Hierdoor wordt het gedrag van de mens gespiegeld en komen knelpunten aan het licht. Individuele doelen, geliefd voelen,  grenzen kunnen stellen, samenwerken, initiatief nemen, overgaven en zelfvertrouwen worden bereikt door de ruimte, natuur en rust die mensen bij ons vinden.