““Roep Mij aan en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.” Jeremia 33:3

Stiltewandeling ‘’Gods stem verstaan”

Tijdens deze wandeling leer je wie God is en wat Hij voor jou wil zijn. Hoe je Zijn stem kunt verstaan en hoe je tot je doel kan komen. God heeft namelijk een plan met jou leven, Hij heeft je lief, kende je al voor dat je geboren was, houd van jou en zal nooit verlaten die Hem zoeken.

Elke wandeling wordt er onderwijs gegeven over hoe je Gods stem kan verstaan. Elke keer wordt een andere sleutel aangereikt. Je kan dus de wandelingen onafhankelijk van elkaar bezoeken, en dus 1 keer meegaan of meerdere keren, er is altijd nieuwe informatie.

“Jullie zullen Mij zoeken en ook vinden, als jullie Mij tenminste met hart en ziel zoeken.” Jeremia 29:13

We worden tijdens deze wandeling vergezeld door een of twee van onze dieren, schapen ezels of pony’s.

Door de dieren worden we gestimuleerd om in het hier en nu te zijn, te ontspannen, overgave, contact maken, samenwerken, vertrouwen.

Iedere donderdagochtend in de even weken van 9:30 tot 12:00 Kosten 15,00 euro per persoon per wandeling of 60,00 euro voor een seizoen kaart voor 6 wandelingen.

 

 

 

 

 

Kijk voor alle data in onze agenda en geef je op door ons een mailtje te sturen.

Werkwijze

United Souls staat voor ‘hersteld en verenigd. Ons doel is om mensen te bereiken met het evangelie zodat het contact tussen de mens en zijn Maker verenigd wordt en er inzicht, rust, vrede en herstel kan komen.

We verbinden Gods woord de natuur in al zijn seisoenen en jou persoonlijke leefwereld in tal van verrassende voorbeelden en praktische toepassingen. Contact met dieren en de natuur zorgt voor contact met je eigen natuur het is een praktische middel om inzicht te geven.

Door te doen en te ervaren door waar te nemen en te overdenken door te bekijken en door actief te oefenen heb je een kist vol gereedschap om mee te nemen naar huis en al het geleerde in te zetten in jou persoonlijke relatie met God.