““Roep Mij aan en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.” Jeremia 33:3

Stiltewandeling ‘’Gods stem verstaan”

Tijdens deze wandeling leer je wie God is en wat Hij voor jou wil zijn. Hoe je Zijn stem kunt verstaan en hoe je tot je doel kan komen. God heeft namelijk een plan met jou leven, Hij heeft je lief, kende je al voor dat je geboren was, houd van jou en zal nooit verlaten die Hem zoeken.

Elke wandeling wordt er onderwijs gegeven over hoe je Gods stem kan verstaan. Elke keer wordt een andere sleutel aangereikt. Je kan dus de wandelingen onafhankelijk van elkaar bezoeken, en dus 1 keer meegaan of meerdere keren, er is altijd nieuwe informatie.

“Jullie zullen Mij zoeken en ook vinden, als jullie Mij tenminste met hart en ziel zoeken.” Jeremia 29:13

We worden tijdens deze wandeling vergezeld door een of twee van onze dieren, schapen ezels of pony’s.

Door de dieren worden we gestimuleerd om in het hier en nu te zijn, te ontspannen, overgave, contact maken, samenwerken, vertrouwen.

Iedere donderdagochtend in de even weken van 9:30 tot 12:00 Kosten 15,00 euro per persoon per wandeling of 60,00 euro voor een seizoen kaart voor 6 wandelingen.

Vraag informatie aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Meer weten?

Stap 1

Neem contact met ons op via het formulier.

Stap 2

Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Werkwijze

United Souls staat voor ‘hersteld en verenigd. Ons doel is om mensen te bereiken met het evangelie zodat het contact tussen de mens en zijn Maker verenigd wordt en er herstel komt in pijn, verdriet, angst, afwijzing, boosheid, eenzaamheid, relaties

Bij United Souls is het werk met de dieren en de natuur het praktische middel om inzicht te geven. Dieren leven in het hier en nu, ze reageren op wat ze voelen, horen, zien en ruiken. Wij mensen daarentegen, handelen vaak vanuit automatismen en aangeleerde patronen. Daar zijn we ons lang niet altijd van bewust. Het leven in en met de natuur en de dieren houden ons een spiegel voor. Zo krijgen we meer inzicht in ons (aangeleerde) gedrag, drijfveren en gevoelens. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.