Buiten ontbijten
Beeldlogo United Souls

“Weekendopvang en logeerweekenden in een unieke omgeving, waarin iedereen zichzelf kan én mag ontplooien”.

Weekendopvang & logeerweekenden

Kinderen en jongeren (6 tot 18 jaar) kunnen in de weekenden verblijven op zorgboerderij de ‘Zorghoeve’. De ouder(s), broer(s)/zus(sen) thuis kunnen op deze manier worden ontlast.

De weekendopvang en logeerweekend biedt een leerzaam, creatief en ontspannen activiteitenprogramma aan. Denk aan het werken met onze dieren, tuinieren, boswandelingen, knutselen en meer. Wij willen alle gasten de ruimte en persoonlijke aandacht geven. Daarom is de maximale grootte van de logeergroep 12 personen. Individuele begeleiding is ook mogelijk.

Vraag informatie aan:

  Weekendopvang aanvragen?

  Stap 1

  Download dit formulier:
  Aanvraagformulier Zorg Kinderen

  Stap 2

  Vul het formulier in en mail het naar info@unitedsouls.nl

  Stap 3

  We nemen zsm contact op en bespreken de zorg op maat en hoe we die kunnen inzetten.

  Stap 4

  We spreken een datum af wanneer u kunt komen kijken/meelopen bij de zorghoeve

  Werkwijze

  Ieder mens is uniek. Daarom zoeken wij naar de juiste manier om inzicht in en kwaliteiten van iemand naar boven te brengen. Mens en dier worden aan elkaar gekoppeld door middel van oefeningen. Hierdoor wordt het gedrag van de mens gespiegeld en komen knelpunten aan het licht. Individuele doelen, zoals samenwerken, initiatief nemen, gestructureerd werken en zelfvertrouwen worden bereikt door de ruimte, natuur en rust die mensen bij ons vinden. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.