Beeldlogo United Souls

”Zodat we vol vertrouwen kunnen zeggen: ‘De Heer is mijn helper, ik heb niets te vrezen. Wat zouden mensen mij kunnen doen?” Hebr. 13 vers 6

Sociale Vaardigheidstraining / Angsttraining

United Souls zet dieren bewust in om een onbewust proces bij mensen te activeren. Dieren dragen bij aan de (emotionele) ontwikkeling en zijn waardevol als een spiegel voor ons. De effectiviteit in sessies wordt verhoogd en er kan gericht toegewerkt worden naar veranderingen in het systeem van een persoon.

Wat is mijn ruimte? wat is jou ruimte? Wie mag er in mijn ruimte komen? Hoe geef ik dit aan? Wat heeft lichaamstaal hier voor invloed op en welke lichaamstaal laat ik zien en waarom?
United Souls biedt aan zowel individu als in team verband met veel enthousiasme unieke eigenvaardigheidstraining aan, gewoon omdat het werkt!

Inzicht in gedachten- en handelspatronen en handvatten om deze positief te veranderen

Werken met onze Paarden:
Vaardigheidstraining met paarden bieden een onuitputtelijke bron van oefeningen, confrontatie- en leermogelijkheden. Het paard is onze leermeester, omdat het handelt en reageert vanuit zijn oerinstinct. Diverse aspecten komen in sessies met paarden op natuurlijke manier naar voren, zoals: lichaamstaal, assertiviteit, creativiteit, probleemoplossend vermogen en vertrouwen.

Werken met onze Ezels:
Ezels zijn intelligent, voorzichtig en eigenzinnig. Zij communiceren d.m.v. lichaamstaal en handelen vanuit instinct. De eerste ingeving bij gevaar is bijvoorbeeld niet vluchten, maar blijven staan: ze kalmeren, reguleren en onthaasten.

Meer weten?

Stap 1

Neem contact met ons op via het formulier.

Stap 2

Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Stap 3

Samen bespreken we de zorg op maat en hoe we die kunnen inzetten.

Stap 4

We nemen contact met u op om een eerste afspraak te plannen.

Vraag informatie aan:

    Werkwijze

    Ieder mens is uniek. Daarom zoeken wij naar de juiste manier om inzicht in en kwaliteiten van iemand naar boven te brengen. Mens en dier worden aan elkaar gekoppeld door middel van oefeningen. Hierdoor wordt het gedrag van de mens gespiegeld en komen knelpunten aan het licht. Individuele doelen, zoals samenwerken, initiatief nemen, gestructureerd werken en zelfvertrouwen worden bereikt door de ruimte, natuur en rust die mensen bij ons vinden. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.