Beeldlogo United Souls

Hebreeën 13 vers 6

” Zodat we vol vertrouwen kunnen zeggen: ‘De Heer is mijn helper, ik heb niets te vrezen. Wat zouden mensen mij kunnen doen?”

Sociale vaardigheidstraining / Angsttraining

United Souls zet dieren bewust in om een onbewust proces bij mensen te activeren. Dieren dragen bij aan de (emotionele) ontwikkeling en zijn waardevol als een spiegel voor ons. De effectiviteit in sessies wordt verhoogd en er kan gericht toegewerkt worden naar veranderingen in het systeem van een persoon.

Wat is mijn ruimte? wat is jou ruimte? Wie mag er in mijn ruimte komen? Hoe geef ik dit aan? Wat heeft lichaamstaal hier voor invloed op en welke lichaamstaal laat ik zien en waarom?
United Souls biedt aan zowel individu als in team verband met veel enthousiasme unieke eigenvaardigheidstraining  aan, gewoon omdat het werkt!

Inzicht in gedachten- en handelspatronen en handvatten om deze positief te veranderen

 

Werken met onze Paarden:

Vaardigheidstraining met paarden bieden een onuitputtelijke bron van oefeningen, confrontatie- en leermogelijkheden. Het paard is onze leermeester, omdat het handelt en reageert vanuit zijn oerinstinct. Diverse aspecten komen in sessies met paarden op natuurlijke manier naar voren, zoals: lichaamstaal, assertiviteit, creativiteit, probleemoplossend vermogen en vertrouwen.

Werken met onze Ezels:

Ezels zijn intelligent, voorzichtig en eigenzinnig. Zij communiceren d.m.v. lichaamstaal en handelen vanuit instinct. De eerste ingeving bij gevaar is bijvoorbeeld niet vluchten, maar blijven staan: ze kalmeren, reguleren en onthaasten.

=

Sociale vaardigheidstraining of Angsttraining