Beeldlogo United Souls

““Roep Mij aan en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.” Jeremia 33:3

Stiltewandeling ‘’Gods stem verstaan”

Tijdens deze wandeling leer je wie God is en wat Hij voor jou wil zijn. Hoe je Zijn stem kunt verstaan en hoe je tot je doel kan komen. God heeft namelijk een plan met jou leven, Hij heeft je lief, kende je al voor dat je geboren was, houd van jou en zal nooit verlaten die Hem zoeken.

Elke wandeling wordt er onderwijs gegeven over hoe je Gods stem kan verstaan. Elke keer wordt een andere sleutel aangereikt. Je kan dus de wandelingen onafhankelijk van elkaar bezoeken, en dus 1 keer meegaan of meerdere keren, er is altijd nieuwe informatie.

“Jullie zullen Mij zoeken en ook vinden, als jullie Mij tenminste met hart en ziel zoeken.” Jeremia 29:13

We worden tijdens deze wandeling vergezeld door een of twee van onze dieren, schapen ezels of pony’s.

Door de dieren worden we gestimuleerd om in het hier en nu te zijn, te ontspannen, overgave, contact maken, samenwerken, vertrouwen.

Data: 2, 18, 23 en 25 juni

Vraag informatie aan:

  Meer weten?

  Stap 1

  Neem contact met ons op via het formulier.

  Stap 2

  Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

  Werkwijze

  Ieder mens is uniek. Daarom zoeken wij naar de juiste manier om inzicht in en kwaliteiten van iemand naar boven te brengen. Mens en dier worden aan elkaar gekoppeld door middel van oefeningen. Hierdoor wordt het gedrag van de mens gespiegeld en komen knelpunten aan het licht. Individuele doelen, zoals samenwerken, initiatief nemen, gestructureerd werken en zelfvertrouwen worden bereikt door de ruimte, natuur en rust die mensen bij ons vinden. Met elkaar onderhouden we de Zorghoeve met (creatieve) en seizoensgebonden activiteiten.